Saturday, April 13, 2013

Δημιουργία νέας ανάρτησης_Οδηγίες


Στον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο στοιχείο "Νέα ανάρτηση" που βρίσκεται δίπλα από το ιστολόγιο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε την ανάρτηση. Ξεκινήστε πληκτρολογώντας έναν τίτλο για την ανάρτηση (προαιρετικό) και, στη συνέχεια, εισαγάγετε την ίδια την ανάρτηση. Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώριση, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Προεπισκόπηση" για να δείτε σε προεπισκόπηση πώς θα εμφανίζεται η ανάρτηση όταν αυτή δημοσιευθεί. Αν μείνετε ευχαριστημένοι με την ανάρτηση, κάντε κλικ στο στοιχείο "Δημοσίευση".

Μπορείτε να μεταφορτώσετε εικόνες χρησιμοποιώντας το εικονίδιο εικόνων που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων του πλαισίου επεξεργασίας της ανάρτησης. Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό το εικονίδιο, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε μία ή περισσότερες εικόνες από τον υπολογιστή σας. Απλά κάντε κλικ στο στοιχείο "Περιήγηση" για να εντοπίσετε αυτές που θέλετε. 

Αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο για την επιλογή διάταξης, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονται οι εικόνες στην ανάρτησή σας. Οι επιλογές "αριστερά", "στο κέντρο" και "δεξιά", θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθεί το κείμενο γύρω από τις εικόνες. Αυτή η επιλογή μεγέθους σάς επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικό μέγεθος για τις εικόνες μέσα στην περιοχή ανάρτησης.

Κατά τη σύνταξη μιας ανάρτησης, στο κάτω μέρος της φόρμας, θα έχετε στη διάθεσή σας χώρο που επισημαίνεται με τη φράση "Ετικέτες για αυτήν την ανάρτηση". Εισαγάγετε τις ετικέτες που θέλετε, διαχωρίζοντάς τις με κόμματα (ομ.Μαρλαντή-Χανιώτου: label=marlanti, ομάδα Μπαμπάλου-Παγώνης: label=mpampalou, ομάδα Μωραίτης-Μπελαβίλας: label=moraitis)

No comments:

Post a Comment